Camping Domaine Arleblanc is ideaal gelegen in het hart van het natuurpark van de Monts d'Ardèche, aan de ingang van de Gorges de La Baume.

Dit is een ideale kindvriendelijke bestemming. Perfect voor een ontspannen vakantie, heerlijk met de voeten in het water. Domaine Arleblanc is een familiecamping met een verwarmd waterpark en glijbanen voor een perfecte vakantie in de Ardèche!

Diensten

De supermarkt is elke dag geopend. Hoewel het dorp Rosières op slechts drie kilometer van de camping is verwijderd, is er verder op de camping alles aanwezig.

Zodra je de supermarkt inloopt ruik je al de krokante vers gebakken broden. Voor een lunch of een ontbijt ben je hier aan het juiste adres. In de supermarkt vind je ook goede seizoensgebonden producten van de boeren. Producten als tomaten, meloenen, sla, aardbeien en perziken zijn vers voor je geoogst. En dat proef je!

Heb je zin in een makkelijke maaltijd? Kies dan voor pizza of ga langs bij de frietkraam. Dat wordt genieten.

De activiteiten

Natuurlijk vind je ook op Domaine Arleblanc animatie van Lenny Club. Je kinderen zullen blij bij jou terugkeren na een middagje gespeeld en gedanst te hebben met Lenny de Vos. Zacht, vriendelijk en gastvrij, het is de vriend van alle kinderen. Ook kunnen de kinderen genieten van de outdoor waterpark met boordevol waterpret voor jong en oud.

De camping biedt veel entertainment en sportieve activiteiten aan zoals bowlen, tennis, voetbal, volleybal, tafeltennis, minigolf, kooklessen en nog wel veel meer!

Voor de meer avontuurlijke gasten biedt de camping partnerships aan voor vele activiteiten. Stap in een kano en ga op avontuur bij Gorges de l'Ardèche (8 tot 12 kilometer) of bij Gorges van Chassezac (7 kilometer). Verder kun je canyoning uitproberen bij Ceven'Aventure of kun je hier klimmen. Of wat dacht je van een boomklim parcours bij Adventure Camp? En dat is nog niet alles! Je kunt ook nog eens de replica van de Chauvet-grot met de grot van Pont d'Arc bezoeken. Genoeg te doen dus!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping l'Arleblanc deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Verwarmd waterpark
  • Vlakbij Rosières
  • Kano trips
  • Seizoen producten