Wie is Lenny?

Wie is Lenny?

Wie is Lenny?

Lenny is een vos uit Vlakland. In Vlakland woonde hij in een héél groot bos tussen de bergen met allemaal kleine riviertjes. Hij is niet alleen heel slim, maar ook lief en erg sportief! De hele dag speelt en danst Lenny in de natuur.

Lenny heeft veel vriendjes uit Vlakland, maar ook in Europa! Hij spreekt hen veel via zijn socialmedia-kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. In de vakantie ziet Lenny zijn vriendjes uit Nederland en Frankrijk altijd, hij telt dan ook alle dagen af tot hij weer op de camping is en hij iedereen om zich heen heeft. Als het dan eindelijk zo ver is, is hij altijd reuzeblij iedereen weer te zien!

Lenny’s verhalentas

Lenny is altijd zo nieuwsgierig dat hij het liefst van iedereen op de camping wil weten wat hij of zij heeft beleefd. Hij vindt het prachtig om te horen over nieuwe avonturen, leuke weetjes of gekke belevenissen. Om alle verhalen te onthouden, neemt Lenny altijd zijn eigen verhalentas mee! Omdat hij nooit alle verhalen tegelijk kan horen maar deze later wel aan zijn vriendjes in Vlakland wil vertellen, verzamelt hij ze allemaal in zijn verhalentas! Dus heb je een mooi verhaal, tekening, brief of iets anders leuks voor Lenny? Stop het dan in Lenny zijn verhalentas!

Verhalen van Lenny

Lenny heeft al heel veel verschillende mensen en dieren ontmoet tijdens zijn vakanties. Iedereen heeft hem wel eens een mooi verhaal verteld of iets geleerd. Dit leert hij jou ook maar al te graag.

Wanneer je met Lenny op de foto bent geweest kun jij jouw eigen foto uploaden op de Facebookpagina van de Lenny Club! Zo kan Lenny altijd nagenieten van zijn vakantie met jou! Uiteraard zijn er nog veel meer leuke dingen te zien, dus ga de website en de Facebookpagina maar snel ontdekken!

Omdat Lenny natuurlijk een vos is verleert hij zijn streken nooit! Hij kan bijvoorbeeld wel eens een grapje uithalen wat hij eigenlijk niet meer zou doen, tijdens het spelen zich stiekem verstoppen of expres je high five misslaan! Soms kan dit wel een beetje dom van hem zijn maar gelukkig belooft hij altijd weer dat het niet meer zal gebeuren..

Het handige is dat wanneer hij iets goeds geleerd heeft hij dit ook niet meer verleert! Hierdoor weet hij veel van knutselen tijdens ‘Lenny creatief’, maar hij kan ook goed sporten en stiekem kattenkwaad uithalen tijdens de ‘Lenny actief’-activiteiten. Tussendoor heeft hij nog tijd genoeg om de allerkleinste vriendjes een pootje of handtekening te geven of voor een dansje bij de ochtendactiviteiten.

Op vakantie met de Lenny Club!

Ben jij fan van Lenny en wil je graag met hem op vakantie? Kijk dan op onze website waar Lenny allemaal te vinden is en vraag aan je ouders of jullie dit jaar op vakantie gaan met de Lenny Club! Vergeet ondertussen niet het Lenny de Vos-liedje en -dansje uit je hoofd te leren!