Over de Lenny Club

De Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft. Het is een spiksplinternieuw animatiemerk en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind.

Kinderen hoeven zich bij de Lenny Club nooit te vervelen! De hele dag worden zij vermaakt door animateurs en animatrices van Team4Animation. Deze enthousiaste jongens en meiden worden volledig klaargestoomd om professionele animatie neer te zetten en kinderen de tijd van hun leven te geven. Daarnaast spreken de animateurs meerdere talen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Of het nou in de ochtend, de middag of de avond is; er worden altijd leuke activiteiten georganiseerd waaraan alle kinderen zonder verplichting mee kunnen doen.

Vervelen is geen optie bij de Lenny Club!

Samen met de animateurs en Lenny de Vos beleven de kinderen nieuwe avonturen. Knutselen in de miniclub, spelletjes spelen, ravotten op het gras en dansen bij de minidisco. Daarnaast kan er worden meegedaan aan stoere sportactiviteiten als voetbal, tafeltennis, volleybal, basketbal en waterpolo.

’s Avonds worden er (spel)shows georganiseerd waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen of waar zij van kunnen genieten. En dat is nog niet eens alles! Dat wordt vroeg op staan….

Natuurlijk zijn de ouders ook welkom tijdens de activiteiten! Bij de Lenny Club beleven kinderen een onvergetelijke zomer, vol plezier en nieuwe vriendjes.

Team4Animation

De Lenny Club is een merk van Team4Animation. Team4Animation is specialist in werving en selectie van Nederlandstalige animatieteams, en het leveren van animatieprogramma's op campings in Frankrijk, Italië en Spanje. Het hele jaar door zijn we bezig met het werven van campings, het werven en selecteren van geschikt animatiepersoneel en het trainen van het animatiepersoneel. Tijdens de zomer op de campings doet Team4Animation de coaching en begeleiding van de medewerkers.

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in animatiewerk op campings van Team4Animation, al dan niet met de Lenny Club? Solliciteren kan via de website van Team4Animation, www.zomerjobs.nl voor vakantiewerk in Frankrijk, Italië en Spanje.