Over de Lenny Club

Over de Lenny Club

De Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft. Het heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, zowel voor ouder als voor kind.

Kinderen hoeven zich bij de Lenny Club nooit te vervelen! De hele dag worden zij vermaakt door toppers van TOP Animation. Deze enthousiaste jongens en meiden worden volledig klaargestoomd om professionele animatie neer te zetten en kinderen de tijd van hun leven te geven. Daarnaast spreken de toppers meerdere talen, wat de animatie voor iedereen toegankelijk maakt. Of het nou in de ochtend, de middag of de avond is; er worden altijd leuke activiteiten georganiseerd waaraan alle kinderen zonder verplichting mee kunnen doen.

Vervelen is geen optie bij de Lenny Club!

Samen met de toppers en Lenny de Vos beleven de kinderen nieuwe avonturen. Knutselen in de miniclub, spelletjes spelen, ravotten op het gras en dansen bij de minidisco. Daarnaast kan er worden meegedaan aan stoere sportactiviteiten als voetbal, tafeltennis, volleybal, basketbal en waterpolo.

’s Avonds worden er (spel)shows georganiseerd waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen of waar zij van kunnen genieten. En dat is nog niet eens alles! Dat wordt vroeg opstaan….

Natuurlijk zijn de ouders ook welkom tijdens de activiteiten! Bij de Lenny Club beleven kinderen een onvergetelijke zomer, vol plezier en nieuwe vriendjes.

TOP Animation

De Lenny Club is een merk van TOP Animation. TOP Animation is specialist in werving en selectie van Nederlandstalige animatieteams en het leveren van animatieprogramma's op campings in Nederland en Frankrijk. Het hele jaar door zijn we bezig met het werven van campings en het selecteren en trainen van geschikt animatiepersoneel. Tijdens de zomer op de campings doet TOP Animation de coaching en begeleiding van de medewerkers.

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in animatiewerk op campings van TOP Animation, al dan niet met de Lenny Club? Solliciteren kan via de website van TOP Animation, voor vakantiewerk in Nederland & Frankrijk.