Beoordelingen

Ben jij op vakantie geweest op een camping met de Lenny Club? En wil je graag wat kwijt over Lenny de Vos of je avonturen vertellen? Schrijf dan ook een beoordeling over Lenny!

"De ontmoeting met Lenny was zeer geslaagd"

De kinderen hebben enorm genoten van de vakantie met het animatieteam op camping La Grande Tortue. De ontmoeting met Lenny was zeer geslaagd en daar werd ook iedere dag weer naar uit gekeken. Er werden door het animatieteam iedere dag leuke activiteiten gedaan.

Familie Horstman

"Dit jaar was Lenny er ook bij"

Dit jaar zijn we voor de vierde keer van een camping geweest waar TeamAnimation bij betrokken was, deze keer Domaine du Logis. Maar dit jaar was Lenny er ook! Met alle leuke activiteiten voor jong en oud en dankzij de leuke animatrice Julia Moolenaar hebben we ons prima vermaakt deze vakantie!

Anouk van der Meulen

"Echt een aanrader!"

Net terug van een heerlijke vakantie op Domaine du Logis. Dankzij de Lenny Club met Julia en Sam vermaakten de kinderen (5 en 8 jaar) zich enorm! Echt een aanrader!

Familie Hesen

"Gelukkig ook Nederlandssprekend"

Wij zijn gaan kamperen in Frankrijk aan de Loire op camping La Grande Tortue. De Lenny Club was hier aanwezig. Onze kinderen van 4 en 7 hebben het onwijs naar hun zin gehad. Heel leuke animatie en gelukkig ook Nederlandssprekend!

Familie van der Kooij

"Lenny was geweldig!"

Ik vond het superleuk, want Lenny is heel erg aardig. Ik heb zelfs met Lenny gedanst tijdens de minidisco! Hij doet dat dan heel gek en kent allemaal verschillende dansjes. Ik wil graag weer terug naar Lenny volgend jaar!

Lotte, 7 jaar

"Met Lenny is het altijd gezellig!"

In de twee weken dat we op vakantie waren, zijn er heel veel verschillende spelletjes en andere activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Ik vond het heel leuk dat Lenny de Vos ook mee danste tijdens de minidisco. Voor de lange reis naar huis hebben we ook maar gelijk een Lenny Minidisco CD gekocht.

Moeder van Joost, 6 jaar

"We hebben genoten!"

De kinderen en wij hebben genoten van de activiteiten van het animatieteam op camping Ard├Ęche Camping. Het enthousiasme van het team was niet te stoppen. De kinderen hadden het over niets anders meer. Een bedankje voor de 3 kanjers die er een heel groot feest van maakten!

Aik, Nena en Boyd