Zekerheden

De Lenny Club is het premium label van Team4Animation, waarbij de campingmascotte Lenny de Vos centraal staat. Samen met de animateurs en animatrices van Team4Animation zorgt Lenny ervoor dat de animatie op verschillende campings in Frankrijk telkens weer een feestje is! Dit doen zij met het doel om de campinggasten de zomer van hun leven te bezorgen.

Op de pagina campings op deze website zijn alle campings te vinden waar de Lenny Club aankomende zomer aanwezig is. Lijkt een camping jou leuk? Klik dan gelijk op de knop om door te gaan naar de website van de camping en boek jouw zomervakantie!

Nederlandstalige animatie

De animateurs en animatrices van Team4Animation worden zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en begeleid om de animatie op campings te verzorgen. Zo gaan deze medewerkers op trainingsweekend voordat ze aan het werk gaan op de camping en wordt hen alles over de Lenny Club bijgebracht om jouw zomer nóg beter te maken! Daarnaast spreken de animateurs en animatrices Nederlands, en dat is super fijn voor de Nederlandse kinderen die mee willen doen met de animatie-activiteiten.

Lenny Club campings

In 2015 draaide de Lenny Club haar eerste seizoen op 12 campings in Frankrijk. Inmiddels is dit na een aantal succesvolle seizoen in 2015, 2016 en 2017 uitgegroeid tot 21 campings in 2018! Op basis van eerdergenoemde zaken kun je als campinggast zeker zijn van de kwaliteit van de animatie op de camping waar je komende zomer wellicht je vakantie gaat vieren!