campings Coin Tranquille

Coin Tranquille

In de Rhône-Alpes ligt de kindercamping le Coin Tranquille. Alle staanplaatsen bieden uitzicht op de Franse Alpen. Op de camping worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het Frans- en Nederlandssprekende animatieteam.

Camping le Coin Tranquille ligt in een groene omgeving met uitzicht op de Alpen. Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en vouwwagens, en zijn afgeschermd met heggen. Op deze manier wordt privacy gegarandeerd! Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting, en sanitair blokken zijn nooit ver weg. Zonder tent of caravan op vakantie? Ook dan zit je goed op le Coin Tranquille. Er zijn verschillende chalets te huur op de camping.

Urenlang speelplezier voor de kinderen

De kinderen kunnen zich urenlang met hun vriendjes vermaken in de speeltuin of in het zwembad. In het hoogseizoen wordt er extra aandacht besteed aan de kinderen, zodat de ouders ook heerlijk tot rust kunnen kome. Het Nederlandssprekende animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen met buitenspelletjes, knutselen en sport activiteiten. Al sinds 2015 is Lenny de Vos ieder jaar weer ook op de camping. Ook worden er in de avond verschillende thema avonden georganiseerd voor het hele gezin!

Een mooie bestemming aan de Franse Alpen

Le Coin Tranquille is gelegen in een schitterende streek, dichtbij Savoie, Haute Savoie en de meren. Geniet van alles wat de Dauphiné regio biedt: middeleeuwse kastelen, karakteristieke dorpjes en natuurlijk een tongstrelende gastronomie. Proef de kikkerbilletjes en de lekkere ijscoupes.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Camp de Coin Tranquille deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Tussen twee meren
  • Diverse zwembadopties
  • Omheinde staanplaatsen
  • WiFi zone