campings Flower Camping le Château

Flower Camping le Château

Kindercamping le Château ligt aan de rand van het stadje Hauterives, op één uur ten zuiden van Lyon. Elke week wachten Lenny en het animatieteam op de kinderen met een programma vol activiteiten.

Aan de rand van het stadje Hauterives, bekend om het unieke historische bouwwerk Palais Idéal, ligt camping le Château. Op de camping zijn er 154 schaduwrijke kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting beschikbaar. Geen tent of caravan? Er is ook de mogelijkheid om een mobilhome of chalet te huren. En het allerleukste is misschien wel dat je jouw hondje mee kan nemen op vakantie, want deze is gewoon van harte welkom op de camping!

Een échte gezinsvakantie

Of je nou de mooie omgeving van de Drôme wilt ontdekken of mee wilt doen aan de vele activiteiten op de camping, het kan allemaal! Twee keer per dag kunnen de kinderen naar de miniclub, waar zij samen met het animatieteam en Lenny knutselen en spelletjes doen. Hier maken zij vriendjes waar zij de rest van de zomer mee kunnen spelen. Ook de tieners worden niet vergeten op camping le Chateau. Speciaal voor hen worden er speurtochten en sporttoernooien georganiseerd. In de avond danst jong en oud mee op de hits van de minidisco!

Tussen de activiteiten van het animatieteam door kun je helemaal tot rust komen bij het zwembad. Het zwembad heeft een bad waar je baantjes kunt trekken, een middelgroot bad dat perfect is voor de kinderen en een peuterbadje speciaal voor de allerkleinsten!

Ontdek de Drôme

Camping le Chateau is de ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving van de Drôme te ontdekken. Niet te missen is een bezoekje aan de 'dansende rotsen', les Roches qui dansent, in Saint-Barthélémy-de-Vals. Dit zijn 51 grote zandsteen blokken die bijna op geometrische wijze zijn geplaatst. De traditie zegt dat de rotsen op kerstavond beginnen te dansen. Op zoek naar wat meer avontuur? Breng dan een bezoek aan de doolhoven van het Palais Ideal, gelegen op 3.5 kilometer hoogte. Tijdens de speurtocht naar de uitgang krijg je een inleiding over ons zonnestelsel, het is dus niet alleen leuk, maar ook educatief. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan Palais Ideal zelf, op loop afstand van de camping.

Deze vakantie ook met Lenny naar camping le Château? Klik hier om naar de website te gaan.

  • Apart Kinderbad
  • Speeltuin
  • Restaurant
  • WiFi