campings Le Castelet

In het zuiden van Frankrijk in de Ardèche ligt familiecamping Le Castelet. Op deze gezellige camping is het heerlijk relaxen. Op de camping is het altijd bruisend en gezellig. Het Nederlandse animatieteam staat altijd voor je klaar.

Wanneer je toch de omgeving wil ontdekken is dit de ideale camping. Je bent op vakantie in een typische Franse omgeving waar je veel aan buitensporten kan doen. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten te doen, bijvoorbeeld één van de gezellige stadjes in de omgeving bezoeken. Daarnaast is de regio enorm veelzijdig en wonderschoon. Als kers op de taart is camping Le Castelet ook nog eens een Lenny Camping!

Midden in de natuur

De viersterren-camping Le Castelet ligt in een beboste omgeving en heeft zo'n ongeveer 75 plekken. Dat is heerlijk rustig bijkomen op een kleine camping. Gelukkig is de camping wel erg actief. Bovendien kan je ook op een actieve manier de omgeving ontdekken. Lekker kanoën, mountainbiken en touren door de kloven is echt een must om te doen.

Lenny Club

Le Castelet is ook de verblijfplaats van Lenny de Vos in de zomer. Het hele animatieprogramma staat in het teken van Lenny de Vos. De animatie is ook Nederlandstalig en enorm enthousiast om je helemaal te verblijden en een leuke vakantie te bezorgen voor jong en oud. Camping Le Castelet is je ideale vakantiebestemming dus!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Le Castelet deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Gelegen in de Ardèche
  • Kleine camping
  • Beboste omgeving
  • Waterpark
  • Verwarmd zwembad