Gelegen in de Ardèche ligt de Lenny camping l'Ardechois. De camping is gelegen aan de oevers van de gelijknamige rivier, dus een bezoekje aan de wereldberoemde Pont d'Arc mag niet ontbreken!

In een groen park van 6 hectare, aan de oevers van de Ardèche, biedt camping l'Ardéchois 244 schaduwrijke kampeerplaatsen en 25 mobilhomes. Alle kampeerplaatsen hebben minimaal een oppervlakte van 100 m2 en een elektriciteitsaansluiting. Ook de trouwe viervoeter is welkom (mits aangelijnd) op camping l'Ardéchois.

Animatie voor jong en oud

Dagelijks worden er bij het animatie chalet verschillende activiteiten georganiseerd voor de kids. Denk aan kookworkshops, schminken, spelletjes, knutselen.. op l'Ardechois kan het allemaal! De tieners kunnen strijden om de eer tijdens één van de vele sporttoernooien. Lenny is ook weer dit jaar op camping l'Ardechois.

Geniet aan het zwembad van de zon en kijk toe hoe de kinderen in het water aan het spelen zijn. Neem zelf ook een verfrissende duik, of kom even helemaal tot jezelf in de jacuzzi. Om hygiënische redenen is het dragen van boxershorts niet toegestaan.

Zwemmen in de Ardèche

Naast het zwembad kun je natuurlijk ook een verfrissende duik nemen in de rivier! Ontdek de mooie natuur van de Ardèche per kano, onze kano service biedt 3 verschillende routes aan. Wat is er nou mooier dan een passage onder de Pont d'Arc? Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan de beroemde grotten van de Ardèche; zoals de Aven d'Orgnac, de Cocalière of de Madeleine.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping l'Ardechois deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Apart kinderbad
  • Speeltuin
  • Tennisbaan
  • Kanoverhuur
  • WiFi (tegen betaling)