Direct aan het mooie meer van Annecy ligt camping Lac Bleu. Hier kan je genieten van het uitzicht van de Franse Alpen. Het zwembad en het internationale animatieteam maken de vakantie compleet.

Camping Lac Bleu is gelegen in één van de mooiste streken van Frankrijk; Rhône-Alpes. De camping ligt middenin de Franse Alpen aan de oevers van het meer van Annecy. De camping heeft directe toegang tot het zandstrand en heeft een privé-aanlegplaats voor boten. Alle 150 kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van minimaal 100 vierkante meter en zijn afgebakend met een haag. Privacy is dus gegarandeerd! Er is ook mogelijkheid tot het huren van mobilhomes of studios.

Hier verveel je je geen moment

Elke dag staan de kinderen in de rij voor de miniclub. Hier maken de kinderen de mooiste knutselwerkjes én spelen ze spelletjes onder leiding van het internationale animatieteam. De tieners en volwassenen kunnen meedoen aan verschillende sportactiviteiten. In de avond geniet het hele gezin van voorstellingen en muziekavonden. En natuurlijk danst iedereen mee met de minidisco!

Naast al deze drukke activiteiten kan je heerlijk tot rust komen in het zwembad of aan het meer. Het zwembad heeft verschillende baden, waaronder een bad met stroomversnellingen, een jacuzzi en een apart bad voor de kleintjes.

Een vakantie in de Franse Alpen

Camping Lac Bleu is gelegen midden in de natuur en dit betekent dat er ook in de omgeving veel te doen is! Maak een mooie fiets- of wandeltocht in de natuur of ga minigolfen met het hele gezin. Liever iets wat avontuurlijker is? Breng dan een bezoekje aan de zomerrodelbaan voor wat meer snelheid!

Een andere speciale manier om de omgeving te ontdekken is een ballonvlucht over het meer en de bergen. Het is ook mogelijk om te paragliden in de buurt van de camping.

Deze vakantie ook met Lenny naar camping Lac Bleu? Klik hier om naar de website te gaan.

  • Zwembad met stroomversnellingen
  • Apart kinderbad
  • Privéstrand
  • Multisportveld
  • Restaurant
  • WiFi