Camping La Guyonnière

Op ongeveer 300 van het meer 'Lac du Jaunay', in de Vendée ligt camping la Guyonnière. Op camping la Guyonnière zullen de kinderen zich geen moment vervelen, daar zorgen Lenny de Vos en het animatieteam wel voor!

Op deze ruim opgezette familiecamping kun je genieten van de natuur, de gezelligheid van de camping en van het Nederlands sprekende animatieteam. De grootte van de staanplaatsen (gemiddeld 225 m2) geven je genoeg ruimte en privacy om helemaal bij te komen van het hectische leven thuis.

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Al na de eerste dag willen de kinderen niet meer weg van camping La Guyonnière. Onder leiding van het meertalige animatieteam (Nederlands, Frans & Engels) knutselen de kinderen in de Kids Club, doen ze mee aan de Splash Dance in het zwembad of strijden ze tegen elkaar tijdens de verschillende sporttoernooien. De dag wordt afgesloten met de minidisco en campingdans.

Naast de animatie is er nog veel meer te doen op de camping. Zo kunnen de kinderen veilig met hun vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin spelen, of kunnen ze de tractor inspringen voor de dagelijkse 'Tour de Tracteur'. Een leuke manier om de camping te ontdekken!

Ook de volwassenen worden niet vergeten op camping la Guyonnière. Geniet van live muziek of zing mee tijdens de wekelijkse karaoke. Geniet met het hele gezin van verschillende voorstellingen en ga met de voetjes van de vloer tijdens de disco!

Om iedereen ook zijn/haar rust te gunnen eindigen alle activiteiten uiterlijk om 23.30 uur.

Een rustige en groene camping in de Vendee.

De Vendée is al jaren een populaire vakantiebestemming. Dit komt onder andere door de veelzijdigheid van de streek. Geniet van de kilometerslange zandstranden, of maak een mooie fietstocht door de bossen. Naast de mooie natuur kent de Vendée ook een rijke historie. Bezoek één van de hunebedden of waan je weer in de middeleeuwen bij het kasteel van Talmont Saint Hilaire.

Ook op de camping kan je genieten van de natuur. Op de kampeervelden is rekening gehouden met de oorspronkelijke natuurlijke omgeving, dus inplaats van asfalt en beton, vind je zandpaadjes en grasvelden. Naast de groene kampeervelden mogen ook de dieren niet vergeten worden. Op de camping staan verschillende dierenparkjes, met dieren die alle aandacht van de kinderen erg leuk vinden!

Enthousiast geworden over de Lenny Club bij camping la Guyonnière? Klik hier om naar de website te gaan.

  • ✓ Familiecamping
  • ✓ Aangenaam klimaat
  • ✓ Zwembad met glijbaan
  • ✓ Tennisbaan
  • ✓ Multisportveld
  • ✓ WiFi

Super leuk!

Samen met mijn broertje en zusje heb ik een top vakantie gehad op La Guyonnière, en dat vooral dankzij de spelletjes met Lenny de Vos!

Ryan (6 jaar)