campings Grande Tortue

Camping La Grande Tortue, gelegen in het hart van het Loire dal, is het ideale vertrekpunt voor bezoekjes aan de meest bekende kastelen van de Loire. La Grande Tortue is een echte familiecamping met veel activiteiten, een internationaal animatieteam en natuurlijk Lenny de Vos!

De camping biedt 169 ruime, schaduwrijke plaatsen in een mooie bosrijke omgeving. Naast kampeerplaatsen zijn er ook huuraccommodaties beschikbaar voor iedereen die wel wilt kamperen, maar niet wilt inleveren op comfort.

Je verveelt je geen moment!

Dit wordt een onvergetelijke zomer, daar zorgen Lenny en het animatieteam voor. In het hoogseizoen worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd waar groot en klein aan mee kan doen. Zo kunnen de allerkleinsten 's morgens naar de miniclub, waar ze kleuren en spelletjes doen met hun leeftijdsgenootjes. In de middag zijn de tieners aan de beurt; zij strijden om de eer tijdens verschillende sportactiviteiten. Ook in de avond is er vermaak; ongeveer drie keer per week kan heel het gezin genieten van een show.

Naast het animatieprogramma vermaken de kinderen zich met hun vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin. Durf jij de touwpiramide van 7 meter hoog te beklimmen? Speciaal voor de allerkleinsten is er een speeltuin die geschikt is voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Voor verkoeling ga je naar het zwembad. Neem een verfrissende duik in het grote bad of speel met de kinderen in de waterspeeltuin. Wie gaat het snelste van de glijbaan?

Ontdek de omgeving van La Grande Tortue

In de omgeving van de camping is veel te zien. Breng een bezoekje aan één van de vele kastelen die het Loiredal telt en vergeet ook het middeleeuwse stadje Blois niet! Deze oude stad met kleine straatjes brengen je terug naar de 16e eeuw. Éen van de bezienswaardigheden bezoeken? Ga dan eerst even langs de receptie, vaak kun je je entreekaarten daar kopen.

Deze vakantie ook met Lenny naar camping La Grande Tortue? Klik hier om naar de website te gaan.

  • Waterspeeltuin
  • Fietsverhuur
  • Springkasteel
  • Sportveld
  • Restaurant
  • Gratis WiFi