campings Colombière

Camping La Colombière heeft een mooie ligging tussen meren en bergen en is voorzien van alle comfort. Het is een echte familiecamping met dit jaar ook de Lenny Club! Deze viersterrencamping ligt 10 minuten rijden van de stad Genève en 30 minuten van Annecy. Genoeg mogelijkheden voor een dagje uit!

De familiecamping La Colombière heeft een prachtige ligging in de Franse Alpen. Het is een kindvriendelijke camping met goede voorzieningen en genoeg te doen voor jong en oud. Lenny heeft veel zin om op deze camping te komen spelen! Samen met het Nederlandstalige animatieteam zorgt hij voor een heerlijke vakantie. Deze camping is perfect voor een gezellige vakantie met het gezin, midden in de mooie natuur. Je kunt diverse uitstapjes maken, de bushalte ligt op 500 meter van de camping. En Aquapark Vitam'park ligt net zo dichtbij! Gegarandeerd uren waterplezier en een grote glimlach op het gezicht.

De animatie

In de maanden juli en augustus is er kinderanimatie op camping La Colombière. Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er een miniclub waar ze lekker kunnen knutselen en de andere kinderen op de camping kunnen leren kennen. Daarnaast worden er allerlei leuke activiteiten en spellen georganiseerd. Denk hierbij aan boogschieten, pétanque toernooien, aquagym, tafeltennis badminton. Lenny de Vos sluit hier en daar aan bij deze activiteiten, fantastisch voor de kinderen!

Zwemplezier op de camping

Camping La Colombière heeft een verwarmd buiten zwembad met apart peuterbad waarin kindvriendelijke speeltoestellen staan. Ook zijn er twee waterglijbanen! Is het wat minder mooi weer, of regent het? Geen probleem! De camping heeft ook een overdekt zwembad, met spa! Alles voor een ontspannen vakantie in de Franse Alpen.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping la Colombière deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Vlakbij het meer van Genève
  • Echte familiecamping
  • Mooi en ruim terrein
  • Waterparadijs met glijbanen