campings Les Coudoulets

In het zuiden van de Ardèche ligt de mooie camping Les Coudoulets. Geniet van het fijne klimaat en de mooie natuur, terwijl de kinderen zich vermaken met Lenny en het Frans- en Nederlandssprekende animatieteam.

Deze kindercamping ligt aan rivier de Ardèche en biedt van alles om een vakantie met kinderen tot een succes te maken: een zwembad, sportveld, Frans- en Nederlandssprekende animatie en Lenny de Vos. Camping Les Coudoulets heeft het allemaal! De schaduwrijke staanplaatsen zijn afgebakend en hebben allemaal een elektriciteitsaansluiting. Liever een stacaravan of huisje huren? Dat is ook mogelijk. De trouwe viervoeter is (tegen extra toeslag) toegestaan op deze camping!

Een echte kindercamping!

Kinderen worden op Les Coudoulets zeker niet vergeten. Zo is er een apart kinderbadje voor de kleintjes, waar zij naar hartenlust kunnen spetteren en spelen op de speeltoestellen. Ook kunnen zij met hun vriendjes spelen in de speeltuin of lekker springen op het springkussen. of dit allemaal nog niet genoeg is, staat er in het hoogseizoen ook een Nederlands animatieteam klaar met een bomvol animatieprogramma.

Elke ochtend in de miniclub worden er mooie tastbare herinneringen aan de zomer geknutseld. Voor de sportievelingen staan er verschillende sporttoernooien op een programma, en bij het vallen van de avond danst heel de camping mee op de leukste camping hits.

Avontuurlijk kamperen in de Ardèche

In de omgeving van de camping is erg veel te zien! Breng een bezoekje aan de vele karakteristieke dorpjes van de Ardèche, zoals Balazuc, Lagorce of Labeaume. Vergeet ook de Pont d'Arc niet, een natuurlijke boogbrug over de rivier van wel 34 meter hoog! Een andere must see zijn de vele kliffen en grotten die de Ardèche kent.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Les Coudoulets deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Waterspeeltuin
  • Bibliotheek
  • Springkussen
  • Sportveld