campings Château le Verdoyer

Château le Verdoyer

Ben jij op zoek naar een mooi en rustig vakantieadres? Ga dan naar de mooiste regio van Frankrijk: Perigord Vert in de Dordogne, want daar vind je camping Château le Verdoyer.

Château le Verdoyer biedt naast de kampeerplaatsen ook nog eens de mogelijkheid aan om in het kasteel te verblijven. Verder verhuurt Château le Verdoyer luxe kampeermogelijkheden. Van een tent tot een stacaravan en een huisje, keuze zat! Wie van luxueus kamperen houdt, dan ben je op Château le Verdoyer aan het juiste adres.

De animatie

Zes dagen per week staat er een animatieteam klaar om jouw kinderen op te vangen. Zo worden er buitenspellen georganiseerd, knutselworkshops gehouden, de leukste activiteiten bedacht, spelletjes gespeeld en wandelingen georganiseerd. Je kunt het zo gek niet bedenken! Met elke week een andere thema, beleefd jong en oud iedere week weer unieke ervaringen. Meedoen is leuk, leerzaam en helemaal gratis. Wat wil je nog meer?

Elke woensdagavond wordt er door de kinderen een leuke playbackshow of een modeshow gegeven. En willen de kinderen lekker dansen? Elke avond is er voor de kleintjes de Lenny Disco, waar iedereen de heupen los kan gooien! Swing mee met de tofste choreografien. De ouders kunnen lekker meekijken, maar meedoen is natuurlijk leuker!

De omgeving

Met een prachtige ligging in het charme Dordogne en in het hart van het Regionaal Natuurpark, is de omgeving adembenemend mooi. De omgeving is makkelijk te verkennen te voet, op een paard of op een fiets. Voor de echte sportievelingen kun je het water op met een kano, klim je in bomen en neem je verfrissende duiken in het zwembad. Er is genoeg te doen op Château le Verdoyer!

Ook kamperen met de Lenny Club op Château le Verdoyer deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.


  • Prachtige streek
  • Kasteel op de camping
  • Extra luxe optioneel
  • Grilltafels op het water