campings Camp de Florence

Camp de Florence

Een mooi, oud stadje op loopafstand. Elke ochtend is er een aanbod van vers brood op de camping die je vervolgens kunt nuttigen op de prachtige ruime staanplaatsen. Bij camping Camp de Florence vind je het allemaal!

De camping ligt in een regio die bekend staat als het mooie, authentieke Frankrijk. Het stadje La Romieu ligt op loopafstand: hier vind je monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Een leuke tip is om je te verdiepen in de legende van Angeline en haar katten, door de hele stad vind je hier namelijk beelden van.

Lenny op Camp de Florence

Samen met Lenny de vos en het Nederlandstalige animatieteam wordt jouw vakantie onvergetelijk. Iedere dag wordt er wel iets leuks georganiseerd: knutselen in de ochtend, sport en spel in de middag en in de avond de Lenny Disco! Kom jij meedoen met Lenny?

Viersterrencamping

De camping is perfect voor jonge gezinnen: het heeft een aflopend zwembad zodat de kinderen hier veilig kunnen spelen. Ook is er een uitgebreide speeltuin, perfect voor de kleintjes. Zoals je van een 4-sterrencamping mag verwachten zijn de staanplaatsen ruim, goed afgebakend en worden de sanitaire voorzieningen op & af schoongemaakt. Daarnaast bezorgt het (kind)vriendelijke personeel jou graag een topvakantie!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Camp de Florence deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • 4-sterrencamping
  • Aflopend zwembad
  • Vriendelijk personeel
  • Historische omgeving