campings Beauregard

Camping Beauregard ligt in het Franse departement van de Jura, in het hart van de merenstreek op 450m hoogte! Ideaal voor liefhebbers van zwemmen, vissen en kanoën. Met Lenny de Vos en het Nederlandstalige animatieteam is het op deze camping helemaal feest!

Kindvriendelijke camping Beauregard is gelegen in een weelderig groen landschap met prachtig uitzicht over de omliggende weilanden en heuvels. Ideaal voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Op de camping zijn er ruime staanplaatsen die begrenst zijn door groene hagen die half schaduw en privacy creëren. Lenny heeft altijd veel plezier op deze camping! Samen met het Nederlandstalige animatieteam zorgt hij voor een heerlijke vakantie voor jong en oud.

Animatie!

Elke maandag tot met vrijdag wacht het Nederlandstalige animatieteam op de kinderen in de miniclub, de ideale plaats om vriendjes en vriendinnetjes te maken! In de middag kunnen de tieners hun energie kwijt bij de sporttoernooien en worden er activiteiten als aquagym en speurtochten georganiseerd. En vergeet de minidisco niet! Met mascotte Lenny beleven de kinderen allerlei avonturen.

Zwemparadijs

Camping Beauregard heeft een zwembad met apart kinderbad waarin diverse leuke speeltoestellen staan. Er is ook een spannende waterglijbaan! Rondom het zwembad zijn ligbedden opgesteld. Is het slecht weer? Dan kun je terecht in het overdekte zwembad. Daarnaast is er ook een sauna en stoombad, heerlijk!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Beauregard deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Ruime plaatsen
  • Veel faciliteiten
  • Apart kinderbad
  • Speelterreinen