Coronaproof vakantie vieren

Coronaproof vakantie vieren

Op onze Lenny-campings werkt getraind personeel van TeamAnimation dat een speciale training zal volgen waarin alle protocollen en richtlijnen aan bod komen. Ook in onze animatieprogramma's zijn de maatregelen doorgevoerd en zijn dus altijd veilig te volgen voor de kids. We willen er met z'n allen een topzomer van maken en nodigen jullie daarom graag uit om jullie grote kindervriend te komen bezoeken op een van onze campings in Frankrijk.

Animatie van de Lenny Club

Knutselen, dansen en spelen met Lenny: dat kan natuurlijk nog steeds. De Lenny Club zal wekelijks een programma ophangen op de camping waarop je precies kunt zien welke activiteiten er in die week plaatsvinden, zodat je je hiervoor kunt inschrijven. Vast onderdeel zijn natuurlijk de Lenny Disco en de Lenny Club waarin je de mooiste creaties kunt knutselen en Lenny kunt verrassen met een mooie tekening. De entertainers spreken Nederlands, dus je kunt gemakkelijk iets aan ze vragen.

Lenny-protocol

Lenny helpt de kinderen graag met het naleven van de maatregelen op de camping. Lenny legt je bijvoorbeeld graag uit hoe je je handen moeten wassen en welke looprichting je het beste kunt volgen over het terrein. Ontdek bij aankomst welke route Lenny voor jou in petto heeft.

Selectie van campings

Alle Lenny Campings zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over ruime plaatsen waar je gemakkelijk afstand kunt bewaren. Ook verblijven in een stacaravan, glampingaccommodatie of een campingplaats met sanitair is mogelijk op de meeste Lenny Campings. Bekijk het aanbod hier en kies voor de camping die het beste aansluit bij jouw vakantiewensen.