Camping Vaubarlet

Camping Vaubarlet, gelegen in de Auvergne, ligt in een vallei en is omgeven door natuur. Vaubarlet is een echte familiecamping met zwembad, een Nederlandstalig animatieteam en een heerlijk restaurant.

De camping strekt zich uit over 14 hectare en ligt op ongeveer een uur rijden van Lyon. Of je nou kiest voor één van de ruime kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting of voor een chalet/stacaravan, elke dag geniet je van het mooie uitzicht over de heuvels van de Haute-Loire.

Voor ieder wat wils

Elke dag is een feestje, daar zorgen Lenny en het Nederlandstalig animatieteam wel voor. Zo kunnen de kinderen elke dag naar de miniclub, hier knutselen en spelen ze wat af. In de namiddag is het ook de beurt aan de tieners en volwassenen; zij kunnen dan meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Op vrijdag wordt de week in stijl afgesloten met de minidisco. Heel de camping swingt dan mee op de leukste campinghits.

Must see: De zonsopgang op een uitgedoofde vulkaan. Eén keer per week is er een wandeltocht met gids naar de uitgedoofde vulkaan om daar van de zonsopgang te genieten.

Breng de warme zomermiddagen door in het zwembad, terwijl je kijkt naar de spelende kinderen. De kleintjes kunnen hier veilig spelen in het peuterbad.

Genieten van de natuur

Naast alle activiteiten op de camping, is er ook in de omgeving genoeg te zien. Neem bijvoorbeeld het treintje van de Voies Ferées de Valey om het landschap tussen de Ardèche en de Haute-Loire te ontdekken. Ook een bezoekje waard: het meer bij Champclause. De bodem van dit meer is van vulkanisch leisteen. Niet ver van het meer bevindt zich het park Auvergne Miniature, waar je de hele streek in één keer kunt zien.

Deze vakantie ook met Lenny naar camping Vaubarlet? Klik hier om naar de website te gaan.

  • ✓ Apart kinderbad
  • ✓ Speeltuin
  • ✓ Springkasteel
  • ✓ Volleybalveld
  • ✓ Restaurant
  • ✓ Gratis WiFi

Lenny's verhalen

Samen met mijn zusjes heb ik een súper leuke vakantie gehad op camping Vaubarlet. De verhalen van Lenny waren erg grappig!

Pieter (8 jaar)