Camping Pomport Beach

Camping Pomport Beach ligt in het zuiden van de Dordogne. Deze gezellige maar bovenal mooie camping beschikt over een eigen strandje aan het meer. De camping ligt in een prachtige omgeving waar de wijnen zich goed laten smaken. Ontdek de regio en bezoek de beroemde grotten van Lascauz of struin door de eindeloze gezellige Franse stadjes.

Waterparadijs en animatie

De gezellige familiecamping Pomport Beach beschikt over verschillende zwembaden waar je je helemaal in kan uitleven. Wanneer je geen zin hebt om te zwemmen staat er altijd het enthousiaste Nederlandstalige animatieteam voor je klaar! Zij staan van vroeg tot laat voor je klaar met leuke activiteiten om samen te doen met Lenny de Vos. Lenny de Vos is het allergrootste vriendje van jong en oud. Lenny staat garant voor een flinke dosis plezier. Vervelen op de camping is verleden tijd.

De omgeving

Wil je de omgeving verder ontdekken dan is het aanbod ook groot. Op een kwartier van Bergerac vind je een geheel klimbos voor het gehele gezin. Dit klimparcours heeft verschillende parcoursen voor verschillende leeftijden. Er zijn zelfs kabelbaan van 190 meter lang. Daarnaast kan je ook heel goed kanoën op de rivier de Dordogne. Hier kan je kiezen uit verschillende afstanden en tijden. Het is een hele beleving om de regio eens te ontdekken in de kano.

Heb je liever een rustigere activiteit dan zijn de grotten van Lascaux zeker een aanrader. In deze historische grotten vind je de oudste rotswandtekeningen die ooit zijn ontdekt. Deze tekeningen stammen van voor 10 000 jaar voor Christus. De grotten worden daarom ook wel de broedplaats van de mensheid genoemd in Europa. Een super gave activiteit om voor wat afwisseling te zorgen in je vakantie!

Gelukkig is er op de camping ook genoeg te doen. Neem een duik in het zwembad of kom tot rust op het prive-strandje van de camping aan het prachtige meer. Op deze veelzijdige familiecamping wil je gewoon niet meer naar huis!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Pomport Beach deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • ✓ Gelegen aan een meer
  • ✓ Privéstrand
  • ✓ Zwemparadijs
  • ✓ Verhuur van kano, kajak en waterfiets
  • ✓ Veel sportactiviteiten

Lennydisco!

Het was heel leuk dat Lenny ook altijd mee ging dansen bij de Lenny disco! Aan het einde van mijn vakantie heb ik hem een mooie tekening gegeven. Het was heel erg leuk op de camping.

Benjamin (7 jaar)