Camping Parc Mogador

In de Var in het zuiden van Frankrijk ligt de leuke familiecamping Camping Parc Mogador. De camping beschikt over een groot aantal activiteiten en faciliteiten waar volwassenen en kinderen hun geluk kunnen vinden. Van lekker waterplezier tot stoer raften alles is mogelijk in de omgeving van Camping Parc Mogador.

Een zomer met Lenny!

Deze zomer is Lenny de Vos ook op camping Parc Mogador. Zijn grootste wens is om iedereen blij te maken en vermaken : verven, voetbal, verstoppertje, dansen en nog meer leuke activiteiten! Maar Lenny zal niet alleen zijn omdat zijn animatieteam hem zal helpen en er alles aan zal doen om jou en je kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Zwemplezier op de camping

Geniet op Camping Parc Mogador van een verwarmd zwembad en peuterbad om lekker af te koelen. Wil je genieten van een glas lokale wijn terwijl je kinderen in het zwembad zitten? Dat kan! Het terras van het restaurant ligt namelijk aan de voet van het zwembad. In de omgeving zijn er ook talloze prachtige stranden waar je met je kinderen kunt vertoeven zoals la plage de Cavalière een klein juweeltje met een verrassend uitzicht. Geniet ook van de nabijgelegen stranden waar je rust en sereniteit vindt, perfect om te ontspannen!

Wat te doen?

De Var is een prachtige streek en er zijn veel dingen te doen. Begin bijvoorbeeld je woensdagochtend met één van de mooiste markten van Frankrijk: de Sanariemarkt. Geniet van lokale specialiteiten zoals noga, een heerlijk snoepgoed uit de regio. Maak van uw verblijf een onvergetelijke vakantie met avontuur: duiken, raften, kajakken, kanoën en nog veel meer.

Een regenachtige dag is een perfecte gelegenheid om terug in de tijd te gaan, ontdek de mijn of bezoek het museum des gueules rouges.

  • ✓ Dichtbij de zee
  • ✓ Jacuzzi
  • ✓ Verwarmd zwembad en kinderbad

Camping dichtbij de zee!

Mijn vakantie op camping Parc Mogador was geweldig!

Emilie (8 jaar)