Camping Les Trois Lacs du Soleil

Camping Trois Lacs Du Soleil ligt in het hartje van de Alpen bij het plaatsje Trept. Zoals de naam al zegt is de camping omgeven door drie meren. Daarnaast is er ook een heel groot zwembad met een reuze glijbaan voor de kinderen. Deze camping heeft een animatieteam wat Nederlandstalig is. Natuurlijk heeft Lenny de Vos ook zijn vakantie hier geboekt! Op familiecamping Trois Lacs du Soleil kom je heerlijk tot rust. Op deze camping heb je de keuze tussen drie verschillende stacaravans. Een luxe lodgetent is ook mogelijk. Er zijn genoeg activiteiten op de camping voor iedereen.

In de omgeving is ook meer dan genoeg te doen. Je kunt de fantastisch mooie grotten van La Balme bezoeken of struinen langs de gezellige marktjes. Je kunt er ook heerlijk fietsen door de bergen. Wanneer je graag een stad bezoekt mag je zeker Lyon niet missen. Vanaf de camping kan je makkelijk Lyon bereiken. Als je van pretparken houdt is het Walibi-pretpark om de hoek.

Vermaken op de camping

Jij komt echt in de vakantiestemming wanneer de kinderen onder de pannen zijn bij het Nederlandstalige animatieteam. Dan kan jij lekker luieren aan het zwembad of aan één van de drie meren. Deze meren zijn op een ecologische manier aangelegd en zitten boordevol vissoorten. Je kan heerlijk vissen aan de drie meertjes. Bovendien als je het zwembad een keer zat bent kan je ook lekker een duik nemen in het meertje. Waterpret alom!

Bar, snackbar en restaurant

Naast de bar en de receptie, tegenover het zwembad en met uitzicht op het meer, vindt je de snackbar. Je bent daar welkom voor afhaalgerechten en snacks vanaf 1 juli. Ook is er een heerlijk restaurant aanwezig: Restaurant Bar "Pizzeria De la plage".

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Les Trois Lacs du Soleil deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • ✓ Een zwemmeer
  • ✓ Dichtbij drie meren
  • ✓ Hart van de Alpen
  • ✓ Een vismeer

Super Lenny

Als Lenny langs komt ren ik altijd zo snel mogelijk naar hem toe om 'hoi' te zeggen. Dan krijg ik een high-five en soms zelfs een sticker!

Musa, 7 jaar.