campings Val de Bonnal

Le Val de Bonnal is een 5-sterren familiecamping, gelegen in het hart van het landelijke Franche-Comté. Deze camping is leuk voor jong en oud, en er is volop waterplezier te beleven! En natuurlijk leuke activiteiten met het animatieteam en Lenny!

Camping Le Val de Bonnal is een ruim opgezette camping, gelegen op een waterrijk landgoed van zo'n 150 hectare. Het landgoed telt wel vier meertjes waar je kunt watersporten, zwemmen en vissen! De staanplaatsen staan op een open terrein met bomen en struiken en hebben een oppervlakte van ten minste 120 m². Zelf geen caravan? Geen punt, je kunt ook een accommodatie huren. De trouwe viervoeter is ook welkom op deze campings, mits ze aangelijnd blijven.

Veel speelplezier!

In het hoogseizoen is er een internationaal animatieteam aanwezig dat Lenny de Vos zal ondersteunen met leuke activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Zeg dagen per week staan ze voor je klaar om de kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen. Denk hierbij aan de miniclub, knutselen, spelletjes doen, minidisco, maar ook sportactiviteiten. Op de camping is er een groot waterpark met verwarmde baden met glijbanen, een pierebad, én een zonneweide met ligstoelen.

Voor de oudere kinderen en jeugd is het klimparcours erg leuk (ook voor de volwassenen trouwens!), en er is op de camping ook de mogelijkheid om mountainbikes te huren.

Kanoën op de Ognon

In samenwerking met de club PAN organiseert de camping een afdaling van de rivier Ognon, van Villersexel tot de camping in Bonnal, een kano/kayak tocht van 13 km. Het vervoer wordt ook verzorgd, je wordt namelijk per bus opgehaald en weer terug gebracht naar de camping. Liever te voet de buurt verkennen? Maak dan eens een leuke stadswandeling in Vesoul, Montbliard of Besançon!

Zin gekregen in een kampeervakantie op camping le Val de Bonnal? Klik hier om naar de website te gaan.

  • Apart kinderbad
  • Twee speeltuinen
  • Klimparcours
  • Vier meertjes
  • Mountainbike verhuur