Camping La Roche Posay

Op ongeveer 700 kilometer vanaf Utrecht ligt camping La Roche Posay. Met Tours en Poitiers als bekende grote steden in de buurt en een prachtige omgeving met mooie heuvels en adembenemende kastelen is deze kindvriendelijke camping zeker het bezoeken waard.

La Roche Posay biedt naast traditionele kampeerplaatsen ook de mogelijkheid om in een accommodatie tot 6 personen te verblijven. Deze cottages zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Maar ook als je van ‘gewoon’ kamperen houd heeft La Roche Posay uitstekende faciliteiten. Het sanitair is gloednieuw, er is een campingbibliotheek en WIFI aanwezig op de camping.

De animatie

De camping heeft een meertalig animatieteam dat Frans, Engels en Nederlands spreekt waardoor alle kinderen deel kunnen nemen aan de activiteiten. Zo is er elke ochtend miniclub voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. ’s Middags en ’s avonds worden er sportactiviteiten georganiseerd, wordt er de minidisco gedanst en zijn er grote shows en activiteiten. Met ingang van het zomerseizoen 2019 is ook Lenny de Vos te vinden op La Roche Posay.

Ook voor de sportieveling is er veel te doen. De camping ligt aan de rivier waardoor kanoën en vissen erg populair is. Daarnaast zijn er fietsen en skelters te huren op de camping en worden er regelmatig sporttoernooien georganiseerd op de velden die op de camping aanwezig zijn.

De omgeving

Door de centrale ligging van de camping zijn er veel attracties in de omgeving die uitstekend zijn voor daguitjes. Zo zijn er in een straal van 50 minuten rijden al 5 verschillende dierentuinen te vinden. De geschiedenisliefhebbers kunnen genieten van 9 kastelen in de directe omgeving. Ook de foodies kunnen hun hart niet op, geniet van lokale wijnen, kazen en Montmorillon Macarons.

  • ✓ Ruime Cottages
  • ✓ Historische omgeving
  • ✓ Rivier met watersportmogelijkheden

Echt een aanrader!

Wat hebben wij een fijne vakantie gehad. De plaatsen zijn ruim opgezet, de kinderen konden zich de hele dag vermaken in het zwembad, de speeltuin en bij de animatie. Ook in de omgeving is er veel te zien en te doen. Echt een aanrader.

Marieke (Moeder van 4)