campings Lac du Lit du Roi

Lac du Lit du Roi

In het Nederlands geholpen worden bij de receptie én een Nederlands animatieteam, wie wilt dat gemak nou niet? Daarnaast loop je op deze camping zo naar het meer om een verfrissende duik te nemen!

Op deze gezellige familiecamping kan je je prima vermaken: je staat namelijk nooit ver van het prachtige meer vandaan. Het meer is perfect voor een frisse ochtendduik of verkoeling op een warme zomerdag. Geen ontspanning meer nodig, maar op zoek naar spanning en sensatie? Pak de fiets en ontdek de uitdagende omgeving.

Jouw zomer met Lenny

Deze zomer komt Lenny de Vos voor het eerst op camping Lac du Lit du Roi! Heb je zin om te knutselen, te sporten of je beste dansmoves te laten zien? Lenny en het Nederlandse animatieteam hebben een super leuke planning voor jou klaar staan: er zit vast wel iets leuks voor je bij.

De omgeving

Wandeltochten maken, mountainbiken, klimmen en paardrijden: in de omgeving van de camping kan het allemaal! De omgeving is een leuke uitdaging op de fiets en heeft dan ook verschillende fietsroutes op korte afstand. Zin om naar stadjes te gaan: bezoek de oude dorpjes Belley, Vognes en Marignieu. Met de auto naar Annecy, Grenoble of Lyon is ook goed te doen, deze steden liggen op ongeveer een uurtje rijden.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping du Lac du Lit du Roi deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan!

  • Familiecamping
  • Sportieve omgeving
  • Direct aan het meer
  • Oude dorpjes en steden