Camping Domaine du Logis

Domaine du Logis is een 5-sterrencamping, gelegen in het hart van de Bretagne. Deze camping is de ideale uitvalsbasis voor een gezinsvakantie. In de maanden juli en augustus organiseert het Nederlandstalige animatieteam namelijk activiteiten voor het hele gezin!

Deze fijne gezinscamping strekt zich uit over 6 hectare en biedt 70 ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn ook mobilhomes beschikbaar, die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Zo heb je een vakantie in de buitenlucht maar wel met al het luxe dat je nodig hebt. Ook bijzonder is dat op de camping een kasteel uit de 17e eeuw staat en in de bijgebouwen van het kasteel bevinden zich de bar, het restaurant en de receptie.

Een gezinsvakantie in de achtertuin van een kasteel

Op Domaine du Logis begint de dag met de miniclub, waar alle kinderen samenkomen om spelletjes te spelen en te knutselen met het animatieteam. 'S middags kan iedereen meedoen aan sportactiviteiten, en 's avonds kan het hele gezin genieten van de gezellige sfeer tijdens het avondprogramma.

Ook tussen de activiteiten van het Nederlandstalige animatieteam door is genoeg te doen. Zo kunnen de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad, op het luchtkasteel springen of in de speeltuin spelen. Voor de volwassenen is er ook een fitnessruimte aanwezig op de camping. Ook voor de visfanaten zijn er genoeg mogelijkheden; zij kunnen vissen in het riviertje dat langs het kasteel loopt of in het meertje op de camping.

Het zwembad ligt op de binnenplaats van het kasteel en heeft een apart kinderbad voor de allerkleinsten. Terwijl de kinderen lekker in het zwembad spelen, kunnen de ouders lekker tot rust komen de zon. Dé ideale plaats dus om te genieten met het hele gezin.

Ontdek het mooie Bretagne

Camping Domaine du Logis is gelegen in het hart van de mooie streek Bretagne tussen Rennes, Saint Malo en Mont Saint Michel. Vergeet dan ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan deze steden, want dat wil je niet missen. Ook de langgerekte kust van Bretagne is erg leuk om naartoe te gaan!

Deze vakantie ook met Lenny naar camping Domaine du Logis? Klik hier om naar de website te gaan.

  • ✓ Apart kinderbad
  • ✓ Minigolf
  • ✓ Visvijver
  • ✓ Fitnessruimte
  • ✓ Gratis WiFi

Kamperen bij een kasteel!

De vakantie op camping Domaine du Logis was super leuk! Kamperen achter een écht kasteel en de animatie met Lenny de Vos was cool!

Bart (9 jaar)