Camping De l'Arche

Camping de l'Arche is een gezellige 4-sterren camping, gelegen aan de rivier de Gardon d'Arduze, in een prachtige omgeving: de Cevennen. De camping biedt verschillende sportactiviteiten op en rond de camping, en samen met het animatieteam en Lenny is er geen moment van vervelen!

Kindvriendelijke camping de l’Arche grenst aan de rivier Gardon d’Anduze. De camping ligt in een mooie groene omgeving met prachtige valleien en bergen. De l'Arche ligt direct aan de rivier en heeft zelfs een privéstrand! Dat is ideaal voor de kinderen, die daar de hele dag dammetjes kunnen bouwen. De ouders kunnen tot rust komen bij het wellness centrum op de camping. Je kan hier naar de sauna, heerlijk ontspannen op de verwarmde ontspanningsstoelen of genieten van een massage.

Veel speelplezier!

Op camping de l'Arche is er zes dagen per week animatie. Knutselen bij de miniclub, lekker dansen op de minidisco en er is ook een kinderspektakel waarbij alle kinderen hun kunsten kunnen laten zien. Voor de ouders is dit super leuk om te zien! Voor de wat oudere kinderen worden er sporttoernooien georganiseerd. De kinderen kunnen naast de campingactiviteiten ook meedoen met externe activiteiten zoals karten, kanoën, paardrijden of klimmen in een klimpark. Natuurlijk worden er ook veel leuke spelletjes en dansjes met Lenny de Vos gedaan!

Op deze camping zijn ook een multi-sportveld, een speeltuin, een springkasteel en trampolines aanwezig!

Zwemparadijs

Het zwemparadijs van deze camping heeft binnen- en buitenbaden. Het binnenbad is verwarmd en heeft ook een jacuzzi. Ga met de kinderen in de stroomversnellingen mee of spetter met de allerkleinsten in het kinderbad! In het zwembad van camping de l’Arche is er voor ieder wat wils. Rondom het zwembad staan ligbedden opgesteld waar je van de zon kunt genieten. Voor de sportievelingen wordt er ook aquagym gegeven!

Ook kamperen met de Lenny Club op camping De l'Arche deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • ✓ Apart kinderbad
  • ✓ Squash hal
  • ✓ Wellness centrum
  • ✓ Privéstrand aan een rivier
  • ✓ WiFi

Het was super leuk!

De vakantie op camping l'Arche was echt super leuk! Ik heb veel gespeeld bij de rivier, dammetjes gebouwd en met vriendjes gezwommen. Het animatieteam was ook gezellig!

Max (10 jaar)