campings Ardèche Camping

Ardèche Camping

Lekker kanoën, wandelen, grotten ontdekken en leuke dorpjes bezoeken? Of wil je gewoon lekker in het luxe zwemparadijs liggen en tot rust komen? Op Ardèche Camping kan het allemaal!

De camping ligt in Privas: je loopt zo het gezellige stadje in! ’s Ochtends haal je aan de overkant van de camping heerlijk vers brood bij de bakker en kan je ook meteen boodschappen doen bij de supermarkt. Op loopafstand! In het zwemparadijs verveel je je niet gauw, maar je kan ook altijd verkoeling zoeken in het riviertje dat langs de camping stroomt.

Animatie op de camping

Elke ochtend kan je naar de miniclub: lekker knutselen, spelletjes doen en nieuwe vriendjes maken. ’s Middags gaan we sporten: bijvoorbeeld een voetbaltoernooi of typisch Frans: Jeu de Boules! Bijna elke avond is er ook wel wat te beleven, natuurlijk kan je niet wachten tot de Lenny disco begint!

De camping

De camping heeft niet lang geleden de kampeerplaatsen opnieuw ingericht: niet méér plaatsen, maar grotere! Alle ruimte om je 5,5 meter Adria te parkeren dus. Het sanitair wordt goed schoongehouden. En de huuraccommodaties? Die zijn modern, hebben grote bedden en staan niet hutje-mutje op elkaar. Echt vakantie dus!

Ook kamperen met de Lenny Club op Ardèche camping deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.

  • Centraal Ardèche
  • Actieve omgeving
  • Zwemparadijs
  • Ruime plekken