--- Update: De Lenny meet en greet dagen zijn al geweest en waren een groot succes! Meer dan 800 bezoekers aan de Winterboerderij bij de Boerinn in Woerden hebben Lenny weer zien dansen, springen, schminken en zijn beroemde vossenstreken zien uithalen. De volgende Lenny meet en greet is waarschijnlijk begin mei. Hou onze site of Facebook goed in de gaten! ---
 
Na een zomer op vakantie te zijn geweest met de Lenny Club, is het aan het einde van de vakantie toch wel even balen om Lenny de Vos gedag te moeten zeggen. je bent goede vriendjes met hem geworden en zou hem graag nog eens zien. Om deze reden wordt in december een Lenny Meet & Greet georganiseerd!
 
Nieuw dit jaar; de Lenny Meet & Greet na het seizoen! Dit jaar zal op vrijdag 28 en zaterdag 29 december de eerste editie van het evenement plaatsvinden in de vorm van een Winterboerderij. Het evenement is voor iedereen en wordt georganiseerd op Boerderij De Boerinn in Kamerik. De dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur en zal gevuld worden met allerlei activiteiten voor de kinderen. Via de link hieronder vind je meer informatie over het evenement en koop je jouw kaartje voor het evenement!

https://www.deboerinn.nl/winterboerderij/

 

.