Aan het meer van Pareloup, één van de grootste meren van Zuid-Frankrijk ligt camping les Gênets. Deze camping strekt zich uit over 3 hectare en biedt ruim 163 schaduwrijke staanplaatsen. 

Camping les Gênets is de ideale plaats om de cultuur en historie van de Aveyron te ontdekken. Bezoek één van de natuurparken in de Larzac en de Aubrac of maak een tocht langs 'les Gorges du Tarn'. Maar natuurlijk is er ook op de camping zelf genoeg te doen. Les Gênets is direct gelegen aan het meer en heeft directe toegang tot het zandstrand. Naast de staanplaatsen voor tenten en caravans, is het ook mogelijk om je vakantie te vieren in één van de verschillende huuraccomodaties die de camping heeft. 
 

Een camping voor jong en oud! 


Op camping les Gênets is aan iedereen gedacht. Zo zijn er voor de allerkleinsten extra voorzieningen aanwezig zoals verschoongelegenheden en een pierenbadje. De mini-club, georganiseerd door het Frans- en Nederlandssprekende animatieteam, is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij kunnen hier in een veilige omgeving vriendjes maken, spelen en knutselen. Voor de oudere kinderen worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd. 

Het zwembad en het meer zorgen voor urenlang waterplezier voor de hele familie. Het zwembad is in het midden van de camping, naast het terras van de snackbar. Het water is heerlijk verwarmd en het zwembad is zo ingericht dat de kinderen veilig kunnen spelen in het water!

Het meer van Pareloup


Het meer van Pareloup is één van de vijf grootste kunstmatige meren in frankrijk. Naast de vele toeristen die naar het meer komen wordt het meer ook gebruikt om elektriciteit op te wekken. Op het meer is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen. Wil je een genieten van de zonsondergang met uitzicht op het meer? Bezoek dan het beeld van de la Vierge des lacs. 

Ook op de camping kun je genieten van het meer. De camping biedt een directe toegang tot het strand, en hier kun je waterfietsen, kano'en of motorbootjes huren. Ook kan er naar alle hartelust gespeeld worden op de opblaastrampoline op het meer.

Deze zomer ook kamperen met Lenny aan het meer van Paraloup? Klik hier om naar de website te gaan.

Delen op sociale media

 

.