Ben jij op zoek naar een mooi en rustig vakantieadres? Ga dan naar de mooiste regio van Frankrijk: Perigord Vert in de Dordogne, want daar vind je camping Château le Verdoyer.

Als je een visliefhebber bent is deze camping perfect; er is een grote visvijver op de camping waar je als campinggast gebruik van mag maken. Zin om te zwemmen? De camping heeft drie zwembaden; twee buitenzwembaden en een binnenbad. Het hoogtepunt is natuurlijk wel het kasteel, waar de campingeigenaren je met alle liefde een rondleiding doorheen geven!

Luxe op de camping?


Zin in iets meer luxe? Op camping Château le Verdoyer is het ook mogelijk om standplaatsen met privé-sanitair te boeken. Ook kan je heuse VIP-plaatsen boeken; standplaatsen met privé-sanitair, barbecue, picknick tafel en koelkast. Ook zijn huisdieren meer dan welkom op de camping!

Broodjes en grilltafels


Verse broodjes kunnen in de ochtend gehaald worden bij de winkel op de binnenplaats van het kasteel. En in de avond kun je heerlijk eten in het restaurant op de camping. Iets te vieren of gewoon een keer zin in iets anders? Reserveer dan één van de grilltafels die op kleine houten eilandjes op het meer staan. Zoals verwacht mag worden is het ´s avonds rustig op de camping zodat de kinderen prima kunnen gaan slapen.

Ook kamperen met de Lenny Club op camping Château le Verdoyer deze zomer? Klik hier om naar de website van de camping te gaan.  

Delen op sociale media

 

.